Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet karınin tercih edilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net misil kayranı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın aşkın kezı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten fazla olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni örgülması zorunlu kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tamamlanmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Merdivenler tahliyeyi katkısızlayacağı kabilinden aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de hizmetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel tespit aşamasında firmalara için değdavranışimler olabilir. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine yaklaşan olacağından benzerlikler Yangın Kapısı Fiyatları gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız birebir ve kaliteli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada zemin aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk halde olmaması tedbirlerin henüz çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Düzenınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page